• Meer informatie of afspraak:
  • 0486251757 of mail degoudenbloem1@gmail.com

Mijn eerste blog

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 11:01

Mijn eerste blog ooit.

Ik lees heel veel blogs en merk dat ik daardoor de mensen erachter beter leer kennen. Dus wil ik dat jullie ook mij beter leren kennen.

Ik ben sinds juni 2021 verhuisd naar Oostende vanuit Aalst( mijn geboorte stad )op 58 jarige leeftijd. Het is een hele grote verandering en kan hier echt niemand, met gevolg geen kliënteel meer en dat doet raar . Ik plaats af en toe een advertentie op de facebook pagina van de stad met korting en  helaas heeft maar 1 persoon  er op gereageerd.

Ik hoop dan ook om hier een praktijk op te richten met net zo lieve mensen uit Aalst. Waarom ik verhuisde ? Mijn man ging in pensioen en droomde al jaren om aan zee te wonen (dus volgde ik de liefde) . Zo mijn eerste blog , laat gerust een reactie achter. Waarom een foto van bergen? omdat ik het gevoel heb een berg te moeten verplaatsen

Patricia


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.